
عکاسی Panning موضوعی است که در مقاله شاتر به آن اشاره کردم، در مقاله اجسام متحرک در عکاسی با جزئیات کامل به این موضوع می پردازیم.
سرعت شاتر:
اولین کاری که شما باید انجام بدهید تنظیم سرعت شاترتان به سرعتی است تا حرکات را بتواند ثبت کند بدون ثابت کردن آنها، من معمولاً سرعت ۱۵/۱ ثانیه و ۲۰۰/۱ ثانبه، را تنظیم می کنم که این سرعت ها بستگی به موضوعی که در حال عکاسی از آن هستید دارد.
فوکوس:
مرحله بعد فوکوس درست را لازم دارد، به شما حالت Al SERVO/AF-C فوکوس را پیشنهاد می کنم به دلیل این که در این حالت می توانید سوژه را با فوکوس درست دنبال کنید.
دنبال کردن:
دوربینتان را درست در دست بگیرید و سوژه تان را دنبال کنید شما باید این کار را خیلی نرم و بدون وقفه انجام بدهید، اگر خیلی سریع حرکت کنید یا خیلی آرام، کل تصویرتان تار می شود و هیچ سوژه ای ثابت نیست.
علت این که عکاسی Panning درست می شود، هماهنگ بودن سرعت حرکت سوژه و دوربین می باشد در حالی که تمام اجسام اطراف سوژه در حال حرکت می باشند.
سرعت:
همانطور که گفتم رسیدن به یک تصویر درست بستگی به سرعت نوردهی شما دارد. هرچه سوژه به شما نزدیک تر باشد سرعت شاترتان باید سریع تر باشد.
به این نکات توجه کنید:
به سرعت شاترتان توجه کنید که عامل کلیدی می باشد چون اگر درست تنظیم نشود کل تصویرتان خراب می شود من به شما که تازه شروع کردید سرعت بالاتر را پیشنهاد می کنم.
فوکوس مساله مهم دیگری می باشد مخصوصاً زمانی که قصد دنبال کردن سوژه را دارید قبل از این که عکاسی تست بگیرید اگر به مشکل برخوردید پیشنهاد می کنم که فوکوس را به حالت Manual برگردانید و با دیافراگم بسته (با عدد بالا) عکاسی کنید و صبر کنید تا سوژه تان به مرکز عکس نزدیک شود و بعد دکمه شاتر را بفشارید.
تهیه و ترجمه برای سایت عکاسی دات نت
منبع مقاله:
www.digital-photography-school.com
این مقاله را برای علاقه مندان به عکاسی به اشتراک بگذارید
۰ پاسخ به "اجسام متحرک در عکاسی"