
مقاله چگونه بدون نگاه کردن به ویزور دوربین عکاسی کنیم؟ به شما نکاتی از قبیل: لنز با زاویه دید باز، سرعت شاتر بالا، دیافراگم بسته و عکاسی در روز و غیره را یاد میدهد تا بدون نگاه کردن به ویزور دوربین هم عکاسی جذابی داشته باشید.
عکاسی در این حالت با آزمون و خطا می باشد ولی نتیجه ای که به شما می دهد هیچ گاه با زمانی که شما در ویزور نگاه می کنید یکی نیست. با مقدار کمی تجربه و تمرین عکسی که در ذهن دارید را می توانید بگیرید. وقتی من برای اولین بار به این سبک عکاسی کردم تصاویر خیلی بدی را ضبط کردم اما از وقتی که تمرینم را زیاد کردم و سعی کردم تا از اشتباهاتم درس بگیرم، عکسهایم بهتر و بهتر شدند.
یکی از مزایای عکاسی بدون نگاه کردن به ویزور مخفی بودن و جلب توجه نکردن در زمان عکاسی است که در جامعه ما به دلیل این که مردم از دوربین فراری هستند خیلی می تواند مفید باشد.
از لنز با زاویه دید باز استفاده کنید
زاویه دید زیادی را لنز واید به شما می دهد پس می توانید عکسی با اطلاعات و جزئیات بیشتری ثبت کنید. با لنزهایی مثل ۵۵-۱۸ یا Fix.5 اگر عکاسی کنید به دلیل کم بودن زاویه دیدشان با کمترین جابجایی دوربین کارتان کلاً عوض می شود و شاید خیلی از سوژه ها را از دست بدهید.
عکاسی با لنزهای با زاویه دید باز به شما این امکان را می دهند که با سرعت پایین تر اگر مجبور شدید بتوانید عکاسی کنید، بدون نگرانی در مورد تار شدن تصویر و در مکان هایی که نور کم موجود است عکاسی با سرعت مناسب را می توانید تجربه کنید.
وقتی از لنزهایی با زاویه دید باز استفاده می کنید می توانید حرکت اجسام و یا افرادی که به لبه های کادر شما نزدیک هستند را بیشتر نسبت به اجسام یا افرادی که با همان شرایط در وسط کادر میباشند نشان دهید. مثل تصویر زیر:
با سرعت شاتر بالا عکاسی کنید
ما به سرعت بالا برای عکس برداری نیاز داریم تا سوژه هایمان تار نشوند من معمولاً بین ۱/۲۵۰ تا ۱/۵۰۰ ثانیه بستگی به موقعیتی که دارم عکاسی می کنم. اگر شما بدون نگاه کردن به ویزور دوربین عکاسی کنید، این قابلیت را دارید که در حین راه رفتن عکس بگیرید و مثلاً سرعت راه رفتن خودتان را با سوژه تان یکی کنید و . .
از دیافراگم بسته (عدد بالا) و در حالت (Manual) دستی عکاسی کنید
دیافراگم بسته (عدد بالا) به شما این اجازه را می دهد تا عمق میدان زیادی داشته باشید ، این تکنیک زمانی به کارتان می آید که در حال حرکت هستید و سخت می شود نقطه درست را فوکوس کنید. این کار از ورود نور به داخل لنز جلوگیری می کند و تصاویرتان تاریک می شود که برای جبران کمبود نور می توانید ISO دوربین را بالا ببرید. دیافراگم ۸ یا نهایت ۱۱ برای عکاسی تان کافی است.
نکته دیگری که خیلی به کارتان می آید عکاسی در حالت فوکوس دستی می باشد. باید تمرین کنید که خودتان فاصله سوژه تان را تا جلوی دوربین محاسبه کنید . مثلاً اگر فوکوس دوربینتان را در ۳ متری تنظیم می کنید در زمان عکاسی به فاصله ۳ متری سوژه هایتان توجه کنید با دیافراگم ۸ تصویرتان فوکوس می باشد. و اگر می خواهید که در حالت فوکوس اتوماتیک عکاسی کنید نوع فوکوس دوربینتان را در حالت AI Servo/AF-C قرار دهید.
در طول روز عکاسی کنید
وقتی با دیافراگم بسته (عدد بالا) عکاسی می کنید و سرعت شاترتان بالا است در نتیجه به مقدار زیادی از نور احتیاج دارید که با این تنظیمات اگر در شب عکاسی کنید باید نگران نوردهی تان باشید. مگر این که بخواهید از فلاش دوربین استفاده کنید که آن کلاً یک قضیه جدا می باشد.
دوربینتان را از لنز بگیرید و به دوربین نگاه نکنید
وقتی دوربین را از لنز می گیرید اولاً راحت تر می توانید به سمت سوژه تان نشانه بگیرید. دوماً شما می خواهید که کمتر جلب توجه کنید. مردم به لنزتان نگاه می کنند اگر به دوربین نگاه کنید. پس به راه رفتن عادی خود ادامه دهید و به اطراف خود نگاه کنید و دستتان را روی شاتر بگذارید و در زمان درست عکاسی کنید.
تهیه و ترجمه برای سایت عکاسی دات نت
منبع مقاله:
www.digital-photography-school.com
این مقاله را برای علاقه مندان به عکاسی به اشتراک بگذارید
۰ پاسخ به "چگونه بدون نگاه کردن به ویزور دوربین عکاسی کنیم؟"